Gasthuiskwartier | blok C Binnenkort in verkoop!

Geplaatst op 27-05-2020

De afgelopen tijd zijn wij druk aan het werk geweest met het afronden en samenstellen van de verkoopstukken. Bijna alle informatie is nu gereed voor start verkoop. Het woningaanbod is zeer divers. De woningen hebben een uniek karakter en fraaie details.

De woningen zullen eerst in verkoop komen. De appartementen zullen enkele weken later volgen.

Wij verwachten eind mei/begin juni te kunnen starten met de online verkoop van de 20 woningen in blok C van het Gasthuiskwartier.

Dan ontvangt u van ons een nieuwsbrief met een link naar de digitale woningbrochure. Op de downloadpagina van de website is dan ook van alle woningen de informatie - zoals plattegronden, technische omschrijving en prijs - beschikbaar. Tevens ontvangt u de link naar het digitaal inschrijfformulier, waarmee u zich online kunt inschrijven voor één of meerdere specifieke bouwnummer(s). Hierbij is aangeven tot welke datum de inschrijftermijn loopt. De uitgebreide verkoopprocedure kunt u hier lezen.

Gesprekken bij de makelaar kunnen (na toewijzing) plaatsvinden op kantoor of indien gewenst via een online communicatietool. Dit kunnen we volledig naar wens inrichten.

De start verkoop van de 20 appartementen zal enkele weken later, vermoedelijk eind juni, starten. Dan komt ook daarvan alle informatie beschikbaar en ontvangt u hierover van ons bericht

Meer informatie?
Wilt u op voorhand al meer informatie over de verkoop van uw huidige woning, de waarde van uw woning of uw financiële situatie? Neem contact op met onze makelaar. Voor deze tweede fase is dit Boumij Makelaars. Zij staan u graag te woord met advies en informatie.

  • Gasthuiskwartier | blok C Binnenkort in verkoop!

Graag beantwoorden we al uw vragen over Gasthuiskwartier

Contactpersonen Gasthuiskwartier

Mireille Liskamp
Verkoopmanager

Mireille Liskamp

Boumij Makelaars BV

Boumij Makelaars BV