Mijn stad ’S-Hertogenbosch

Geplaatst op 27-05-2015

In het RTL4-programma ‘Mijn Stad’ bezoekt presentator Daan Nieber iedere aflevering een andere Nederlandse stad. Vergezeld door twee echte kenners leert hij wat onze steden nou echt zo bijzonder maakt. Uiteraard is Daan ook in ’s-Hertogenbosch geweest. Het resultaat van dit bourgondische bezoek is op zondag 11 en zaterdag 24 januari 2015 te zien op RTL4 in ‘Mijn Stad ’s-Hertogenbosch’.

Gastvrij
Samen met Sarah Kaldenberg- van Slooten, eigenaresse van de winkel Vintage Room, onderzoekt Daan hoe culinair ‘s-Hertogenbosch is en leert hij dat de historische stad ook een uiterst moderne kant heeft. Horecapionier Jacques van Geffen laat Daan zien hoe je een echte Bossche Bol eet en neemt hem mee naar Theaterfestival Boulevard. De heren ontdekken samen hoe gastvrij de Bosschenaren zijn en zijn aanwezig bij de totstandkoming van een meesterwerk. Daarnaast brengen ze ook een bezoek aan het GZGterrein. Kijken dus!

Totstandkoming
Vanuit de citymarketing heeft de gemeente ‘s-Hertogenbosch het programma naar ‘s-Hertogenbosch gehaald, zodat televisiekijkend Nederland de stad, haar omgeving en cultuur kan verkennen. Presentator Nieber: “Sarah en Jacques hebben allebei zo’n groot hart voor hun stad, die passie spat er echt vanaf. Ieder een eigen verhaal. Dat is fascinerend om te zien.” Mijn Stad ’s-Hertogenbosch wordt uitgezonden op RTL4 op zondag 11 januari om 15.20 uur en op zaterdag 24 januari om 14.30 uur. Het Mondriaan Fonds en de Nederlandse Museumvereniging werkten eveneens mee aan de totstandkoming van de programmareeks “Mijn Stad”.

  • Mijn stad ’S-Hertogenbosch

Graag beantwoorden we al uw vragen over Gasthuiskwartier

Contactpersonen Gasthuiskwartier

Mireille Liskamp
Verkoopmanager

Mireille Liskamp

Boumij Makelaars BV

Boumij Makelaars BV