Sloopupdate 9 oktober

Geplaatst op 08-10-2015

Vorige week dinsdag heeft vof GZG naar aanleiding van overlast bij het afvoeren van het sloopafval besloten het transport stil te leggen. We betreuren de overlast die ervaren is door de afvoer van puin. Na goed overleg tussen vof GZG en sloopbedrijf VSM wordt het afvoeren van het puin vanaf vandaag (8 oktober) weer hervat conform de afspraken in de bestaande sloopmelding. Dit betekent dat er gemiddeld vier vrachtbewegingen per uur zullen plaatsvinden. Een vrachtbeweging betekent 2 vrachtwagens (1x leeg heen en 1x vol terug). De afvoertijden blijven ongewijzigd. Sloopafval mag afgevoerd worden tussen 09.00 en 19.00 uur. De vrachtwagens zullen naar verwachting nog rijden tot het einde van dit jaar.

Daarnaast is er vorige week een melding gemaakt dat sommige vrachtwagens  zich niet zouden houden aan de maximumsnelheid op de Citadellaan. VSM heeft haar transportbedrijf hierop aangesproken.  We vertrouwen erop dat deze maatregel toekomstige overlast voorkomt. 

Komende week gaan de slopers verder met de sloop van het gebouw aan de Nieuwstraat. Dat is het laatste gebouw wat nog gesloopt moet worden. Hiervoor zal opnieuw een grote UHD-Kraan worden ingezet. Deze wordt komende week op het terrein geplaatst. Ook de breker is vanaf dan weer aanwezig om een gedeelte van het resterende puin te breken.  

Van maandagochtend(12-10) tot dinsdagavond(13-10) rijden er geen vrachtwagens. De rijksoverheid pleegt dan onderhoud aan de Orthenbrug. Vanaf woensdagochtend wordt het afvoeren weer hervat. 

 

  • Sloopupdate 9 oktober

Graag beantwoorden we al uw vragen over Gasthuiskwartier

Contactpersonen Gasthuiskwartier

Mireille Liskamp
Verkoopmanager

Mireille Liskamp

Boumij Makelaars BV

Boumij Makelaars BV