Sloopupdate week 49 en week 50

Geplaatst op 26-11-2015

Momenteel wordt het laatste gedeelte van de bovenbouw van het voormalige Groot Ziekengasthuis aan de Nieuwstraat gesloopt.  We verwachten dat dit eind week 49 begin week 50 klaar is. Als laatste wordt het trappenhuis aan de Nieuwstraat gesloopt.  Voor de sloop van het trappenhuis is het noodzakelijk een deel van de Nieuwstraat af te sluiten. Om de overlast zoveel mogelijk te beperken wordt slechts een halve rijbaan afgesloten, zodat de Nieuwstraat per auto bereikbaar blijft.

De afsluiting van de halve rijbaan van de Nieuwstraat zal gedurende week 50 plaatsvinden. De afzetting wordt geplaatst ter hoogte van de ABN AMRO bank, aan de kant van het Kardinaal van Rossumplein. Op bijgevoegd kaartje is aangegeven om welk gedeelte het exact gaat. De invalidenparkeerplaats aan de Nieuwstraat bij de ABN AMRO wordt tijdelijk naar achteren verplaatst, hierdoor vervallen gedurende de afzetting de twee reguliere parkeerplaatsen.

Tijdens de sloop van het trappenhuis nemen we extra veiligheidsmaatregelen. Om verkeer te beschermen tegen eventueel vallend puin wordt er een grote rubberen mat voor het trappenhuis geplaatst. Deze wordt omhoog gehouden door een telekraan. Ook zal er tijdens de werkzaamheden een verkeersregelaar aanwezig zijn om het verkeer in goede banen te leiden. De toezichthouders controleren met regelmaat of de genomen veiligheidsmaatregelen afdoende zijn.

Heeft u vragen of klachten, dan kunt u een mail sturen naar info@gasthuiskwartier.nl of bellen naar 073-5435588.

  • Sloopupdate week 49 en week 50

Graag beantwoorden we al uw vragen over Gasthuiskwartier

Contactpersonen Gasthuiskwartier

Mireille Liskamp
Verkoopmanager

Mireille Liskamp

Boumij Makelaars BV

Boumij Makelaars BV