Sloopupdate week 52 en week 53

Geplaatst op 18-12-2015

De bovenbouw van het ziekenhuis is zo goed als gesloopt!  Op het moment is de sloper voornamelijk het puin aan het uitsorteren. De breker staat nog op het terrein en maakt het puin transportklaar.  In week 52 wordt er nog puin afgevoerd. Aan de zijde van de Arena staat nog een klein stukje ziekenhuis, dat wordt  niet gesloopt en wordt op dit moment netjes afgewerkt. Hier zit namelijk het wijkverdeelstation in. 

In week 53 heeft het sloopbedrijf kerstvakantie. vof GZG heeft in week 52 en week 53 kerstvakantie. Na de kerst gaan we verder met het plaatsen van schoren in de kelder die de kelderbak stabiel maken, met het oog op het slopen van het dek en het verlagen van de kelderwanden. Begin volgend jaar updaten we ook de pagina met sloopinformatie, zodat u een duidelijk beeld krijgt va de te verwachten werkzaamheden. 

Als u ernstige problemen op of rondom het sloopterrein signaleert kunt u het beste contact opnemen met VSM Sloopwerken via het telefoonnummer 071-30 30 500. In geval van nood kunt u het beste melding maken bij de hulpdiensten via 112. Niet urgente zaken kunt u gewoon mailen naar info@gasthuiskwartier.nl

  • Sloopupdate week 52 en week 53

Graag beantwoorden we al uw vragen over Gasthuiskwartier

Contactpersonen Gasthuiskwartier

Mireille Liskamp
Verkoopmanager

Mireille Liskamp

Boumij Makelaars BV

Boumij Makelaars BV