Update werkzaamheden

Geplaatst op 14-01-2016

Eind 2015 hebben we de sloop van de bovenbouw van het voormalige ziekenhuis afgerond. Op het moment zijn de slopers bezig met het leeghalen van de kelder. Daarbij kan je denken aan het weghalen van tussenwandjes en het verwijderen van overbodige bedrading. Een gedeelte van het puin dat op het kelderdek ligt wordt niet afgevoerd. Dit blijft liggen om ervoor te zorgen dat de kelder op zijn plek blijft. Het puin dat niet nodig is wordt (indien nodig gebroken en) afgevoerd. Dit zal net als vorig jaar enkel gebeuren tussen 09.00- 19.00 u. 

Begin januari zijn we ook gestart met nieuwe werkzaamheden. Zo zijn we gestart met het plaatsen van schoren. De schoren zie je op bovenstaande afbeelding (de zwarte delen). Deze geven de kelder meer stabiliteit, wat nodig is om in een later stadium het dek te kunnen vervangen. 

Waar we vorig jaar nog wekelijks interessante, gevarieerde updates konden bieden, blijven de werkzaamheden nu langer hetzelfde. De komende maanden zijn we bezig met het verstevigen en stabiliseren van de kelder. Als er nieuwe werkzaamheden zijn of overlast verwacht wordt plaatsen we een update.  Dit zal dus minder vaak zijn dan voorheen.

Uitgebreidere informatie over de werkzaamheden die op het programma staan vind je onder het kopje Gasthuiskwartier > werkzaamheden

  • Update werkzaamheden

Graag beantwoorden we al uw vragen over Gasthuiskwartier

Contactpersonen Gasthuiskwartier

Mireille Liskamp
Verkoopmanager

Mireille Liskamp

Boumij Makelaars BV

Boumij Makelaars BV