Nieuwsbrief mei 2017

Geplaatst op 18-05-2017

U staat ingeschreven als belangstellende voor het Gasthuiskwartier en krijgt de primeur van het digitale Lifestyle magazine. Dit magazine geeft een vooruitblik op het aanbod van woningen en appartementen in de eerste verkoopfase. Met daarin: Heerlijk wonen in ’s-Hertogenbosch, nieuw beeldmateriaal van het plan en enkele woningplattegronden. Het magazine kunt u met de link openen.

Heerlijk wonen in ’s-Hertogenbosch

Woningaanbod eerste verkoopfase
Om u al een idee te geven van de woninggroottes, specifieke kenmerken en een prijsindicatie van de verschillende woningtypen, verwijzen wij u naar de pagina woningaanbod.

Bekijk de kenmerken en geef uw voorlopige voorkeur voor een woningtype door. Via bovenstaande link gaat u naar de site waar u uw belangstelling kunt bevestigen en uw voorlopige voorkeur voor één of meerdere woningtypen kunt aangeven. We blijven u dan op de hoogte houden over het woningaanbod.

Verkoopprocedure
Voor start verkoop ontvangt u van ons de verkoopstukken zoals de uitgebreide brochure, technische omschrijving en prijslijst. Tevens ontvangt u dan een digitale uitnodiging naar een inschrijfformulier waarop u uw definitieve voorkeur voor één of meerdere bouwnummers kunt aangeven. De inschrijfperiode zal één tot twee weken zijn. In deze periode zal er ook een informatiebijeenkomst zijn waarbij de makelaar en mensen van vof Gasthuiskwartier klaar staan om zoveel mogelijk van uw vragen individueel te beantwoorden. Uiteraard kunt u ook tussentijds contact opnemen.
Na de inschrijfperiode worden de woningen toegewezen op basis van eerste voorkeur. Indien meerdere kandidaten een eerste voorkeur voor dezelfde woning hebben ingeschreven, zal de notaris loten.

Op een later moment zullen wij u verder informeren over de start verkoop.
Wij hopen dat deze eind juni zal plaatsvinden.


Met vriendelijke groet,

Projectteam Gasthuiskwartier

Graag beantwoorden we al uw vragen over Gasthuiskwartier

Contactpersonen Gasthuiskwartier

Mireille Liskamp
Verkoopmanager

Mireille Liskamp

Boumij Makelaars BV

Boumij Makelaars BV