Nieuwsbrief juni 2017

Geplaatst op 21-07-2017

Wij zijn verheugd over de enthousiaste reacties op ons digitaal magazine en de response op het woningaanbod. Graag informeren wij u over het vervolg.Start verkoop
Met de vakantieperiode zo kort voor de deur is besloten dat de verkoop ná de zomervakantie zal plaatsvinden. Op 14 september 2017 is het zover! Dan gaat de verkoop van de eerste fase van het Gasthuiskwartier online van start.

Wat kunt u 14 september aanstaande verwachten?

U ontvangt dan van ons een nieuwsbrief met de link naar de digitale brochure(s). Daarnaast zijn de technische omschrijving en prijslijst beschikbaar en de plattegronden per bouwnummer.
Voor de inschrijving ontvangt u een link waar de inschrijfprocedure wordt uitgelegd en waar u uw voorkeur voor een woning of appartement in de eerste fase kunt aangeven.
Inschrijving kan tot 25 september 2017 09.00 uur. 
Zoals eerder aangeven worden de bouwnummers toegewezen op basis van eerste voorkeur. Indien meerdere kandidaten een eerste voorkeur voor hetzelfde bouwnummer hebben aangegeven, zal de notaris de eerste kandidaat loten. Deze procedure is van toepassing voor alle woningen en appartementen in de eerste fase met uitzondering van het bovenste appartement van ieder appartementengebouw. Binnen deze fase worden 3 appartementengebouwen gerealiseerd. Van elk van deze drie appartementengebouwen wordt het bovenste appartement middels een inschrijving verkocht. Meer informatie?
Wilt u op voorhand al meer informatie over de verkoop van uw huidige woning, de waarde van uw woning of uw financiële situatie? Neem contact op met onze makelaar. Voor deze eerste fase is dat Boumij Makelaars. Zij staan u graag te woord met advies en informatie.

 
Voor nu wensen wij u (alvast) een fijne zomervakantie! 

Met vriendelijke groet,

Projectteam Gasthuiskwartier

Graag beantwoorden we al uw vragen over Gasthuiskwartier

Contactpersonen Gasthuiskwartier

Mireille Liskamp
Verkoopmanager

Mireille Liskamp

Boumij Makelaars BV

Boumij Makelaars BV